Salarii nesimțite la Primăria Târgu-Cărbunești: Cât câștigă edilii și ce au făcut după ce li s-au mărit lefurile

Primăria Târgu-Cărbunești a devenit un angajator de invidiat în oraș, după ce s-a aliniat la reglementările privind noua grilă de salarizare a angajaţilor instituției. În august, în frunte cu primarul și viceprimarul, aceștia au mers acasă cu lefuri mult mai mari.

Dănuț Birău, primarul din localitate, şi-a „intermediat“ o indemnizație brută lunară de 7975 de lei, în condițiile în care anul trecut, potrivit declarației de avere, din iunie, când a fost ales primar, până în decembrie, a încasat 22.531 de lei. Nici viceprimarul, care se afla în șomaj înainte de a ocupa această funcție, nu stă mai rău, la acest capitol.
În august, vicele figurează cu o indemnizație brută lunară de 6525 de lei. Potrivit declarației de avere, Cosmin Brujan, cunoscut în trecut și în domeniul auto, prin faptul că în timpul liber vindea mașini aduse din străinătate, a încasat anul trecut, până să devină viceprimar, o indemnizație de șomaj, de la AJOFM Gorj, în valoare totală de 2.537 de lei, sumă la care s-a adăugat ulterior și salariul modest de viceprimar, în valoare totală de 18.281 de lei (iunie-decembrie 2016).

Samsar de mașini
Gurile rele spun că duminica, vicele încă mai merge în târgul auto ca să-și prezinte marfa. La capitolul datorii, acesta figurează cu un credit contractat în 2016, în valoare de 85.000 de lei, pe care trebuie să-l achite până în 2020, spre deosebire de șeful lui, Dănuț Birău, care a specificat că are un depozit bancar, de 15.000 euro, deschis în același an, 2016. Cel mai mic salariu din primărie, de aproximativ 1.500 de lei, este al unui muncitor necalificat.
M.Popescu

4 COMENTARII

  1. Asa fire ti ai dracu de nenorociti luati salarii si copii la sc.generala le tremura creionul in mana ca de ,caldura nu se da ca nu s bani,luava r frigurile sa va ia

  2. Domnule , sau d-na Popescu – sunt multe de spus despre primarul de la Tg -Carbunesti . Daca abveti curajul sa publicati cea ce spun satenii din satul lui STEFANESTI , poate atunci se trezrste cineva sa ia niste masuri aspre , dar corecte . Am sa va spun cateva aspecte , pe care vi le pot dovedi cu martori , sa fiti convins ca nu va spun minciuni . De cativa ani de zile , se taie padurile satului Stefanesti , ( se fura ) , de prietenii primarului . Cand au fost anuntate organele abilitate sa ia masuri , au fost oprite sa nu pedepseasca hotii . Cum sa pedepseasca ,,
    Birlicii „, ca doar ei i -au dus oamenii cu masinile la votare , ii faceau diferite favoruri . Cum sa se recompenseze bietul primar ? Daca n -a putut sa se tina de cuvant sa puna pe fratele mare , nici consilier , nici sofer , pe masina primarului cum ii promisese , le -a. , dat mana libeta , sa yaie padurea satului si sa o vanda . Cand a fost sesizat ( primarul ) , ca a disparut o padure intreaga , a inceput sa ameninte pe.cei care l -au sesizat , sau sa-i jigneasca .Nimeni nu vrea sa ia nici -o masura , cu toate ca a fost postat pe facebook totul . Probabil , ca in Carbunesti , domneste – hotia , nesimtirea – ca asa ii place primarului . Pana cand ? Ne puyeti raspunde la aceasta intrebare ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here