Salvamont România a avut stand de prezentare la Târgul de Turism al României

În perioada 17-20 noiembrie 2016 a avut loc o nouă ediție a Târgului de Turism al României. Pentru prima dată, la acest eveniment a participat și SALVAMONT ROMÂNIA, structurile sale din țară fiind prezente la standul amenajat în cadrul Complexului Expozițional ROMEXPO.

Sabin Cornoiu, directorul Serviciului Public Județean Salvamont Gorj, președintele Asociației Salvatorilor Montani din România (ANSMR) și al Consiliului Național al Serviciilor Publice Salvamont sabin cornoiu la targul de turismdin România, a fost prezent la standul Salvamont, amenajat la Târgul de Turism al României. “Cu ajutorul partenerului nostru, VODAFONE ROMANIA, pentru prima dată, structurile Salvamont din întreaga ţară s-au prezentat în fața tuturor celor implicați în turismul național, cu un stand de prezentare amenajat în Complexul Expoziţional ROMEXPO din Bucureşti, cu ocazia Târgului Naţional de Turism al României 17-20 octombrie 2016. Salvamontiștii prezenți la stand și materialele de prezentare au fost asigurate pentru participanți de către structurile salvamont din: Argeș, Arad, Bihor, Covasna, Cluj, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mureș, Maramureș, Neamț, Prahova, Sinaia, Sibiu, Suceava și Vâlcea”, a explicat Sabin Cornoiu.
De precizat este faptul că și Gorjul a avut un stand la Târgul de Turism al României, frumusețile județului nostru fiind promovate de reprezentanții Consiliului Județean, alături de Ansamblul Artistic Profesionist ”Doina Gorjului”, Școala Populară de Artă Târgu Jiu, Muzeul Județean Gorj ”Alexandru Ștefulescu” și Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică „Constantin Brâncuși” Târgu-Jiu”.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here