Sanatate, Societate

Bucurii pentru copiii bolnavi de cancer, din partea Asociației “Sfânta Ana”

 | 16 februarie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

În fiecare an, în data de 15 februarie se marchează Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului la Copil. Cu acest prilej, în întreaga lume se desfășoară o serie de evenimente prin care se atrage atenția populației asupra acestei afecțiuni grave. Asociația Română de Oncologie “Sfânta Ana”, prin voluntarii săi, marchează această zi oferind cadouri copiilor internați în secția de oncopediatrie a Spitalului de Urgență Craiova.

Semnatura eletronica CertDigital

De Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului la Copil, pe lângă dulciuri, suc, obiecte de igienă, Foto desen 2jucării, copiii bolnavi de cancer au primit desene realizate din toată inima de micuții aflați în Centrul de Plasament din orașul Târgu-Cărbunești, județul Gorj.
Începând din această zi, Asociația Română de Oncologie “Sfânta Ana” va distribui materiale informative Foto voluntarîn școli pentru prevenirea și depistarea timpurie a cancerului la copil. “Mulțumim copiilor aflați în plasament din CSCCD Tg-Cărbunești îndrumați de doamnele: Șerban Claudia, Doloc Olga, Birău Simona, Migioi Elena, Popescu Loredana, Călugărița Cerasela, Ciungu Aurelia, Talău Claudia, Vintilă Foto desenAurelia, Șoitoman Iuliana. Mulțumim dnei prof. Crina Gurică, voluntarilor Blendea Larisa-Mihaela, Bălescu Oana-Teodora, Gurică Daiana-Elena, dnei Tamara Diaconescu și Adelei Trăistaru”, a precizat Bogdana Costoiu, președintele Asociației Române de Oncologie “Sfânta Ana”.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL