Sanatate

Cartofi umpluţi cu orez

 | 21 noiembrie 2010, 19:03 | 0 comentarii | 

Ingrediente:

Semnatura eletronica CertDigital

cartofi 1,5 kg, ceapă 150 g, ciuperci 250 g, orez 100 g, ulei 100 g, mărar

1 leg, făină 30 g, piper, sare, 100 ml bulion.

Mod de preparare:

Curăţăm cartofii, îi tăiem în două şi le scoatem miezul. Ceapa o tocăm mărunt şi o călim în ulei. Peste ceapă adăugăm orezul şi ciupercile opărite şi 4 căni de apă şi le lăsăm pe foc. După ce orezul a fiert, punem după gust piper şi mărar. Cu această compoziţie umplem cartofii scobiţi.

Aşezăm cartofii într-un vas şi dăm totul la cuptor pentru circa 30 minute (cuptorul să fie încălzit înainte). Când sunt gata, adăugăm bulionul desfăcut în 100 ml apă. Lăsăm cartofii în cuptor pentru aproximativ 10 – 15 minute, ca să se întrepătrundă. Poftă bună.

 

 

Articole asemanatoare



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL