Sanatate, Societate

Pacientă: „Dr. Cocheci de la Rovinari își desăvârșește meseria”

19 octombrie 2016, 00:00 | 1 coment  |  8.955 vizualizari
dr. Cocheci

Există medici de care pacienții își amintesc cu plăcere. Un astfel de medic este și dr. Ionuț Cocheci, medic specialist Medicină Internă la Spitalul Orășenesc „Sfântul Ștefan” Rovinari, despre care pacienții și aparținătorii lor au numai cuvinte de laudă.
O fostă pacientă a medicului Ionuț Cocheci relatează, cu zâmbetul pe buze, despre modul profesionist în care acesta a tratat-o pe perioada spitalizării. “Aş vrea să mulţumesc întregii echipe de doctori (Dr. Cocheci, Dr. Butulescu), asistente și infirmiere care au participat la îngrijirea mea, Rotaru Maria, cât timp am fost internată la Secţia Medicala a Spitalului Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari. Cuvintele de mulţumire pentru calitatea actului medical, pentru modul în care am fost primită, investigată, consultată, diagnosticată şi în final tratată, sunt prea sărace pentru a caracteriza profesionalismul acestei echipe. Pentru mine, Dr. Cocheci Ionuţ, va rămâne “bunul și distinsul medic”, care îşi desăvârşeşte meseria, tratându-şi pacienţii atent, indiferent de condiţia lor socială, etnie sau de vârstă, cu aceeaşi dăruire, demnă de profesia de medic. Domnule dr. Cocheci, sunteţi un mare medic pentru mine şi nu îmi ajung cuvintele câte aş putea scrie de dumneavoastră, întotdeauna cu multa răbdare şi dornic de a asculta pacienţii cu tot felul de întrebări şi a le răspunde cu mult drag şi a le aduce zâmbetul pe buze că mâine va fi mai bine”, mărturisește Maria Rotaru, fosta pacientă a medicului Ionuț Cocheci.
M.S.

Semnatura eletronica CertDigital
Articole asemanatoare1 comentariu in “Pacientă: „Dr. Cocheci de la Rovinari își desăvârșește meseria”

  1. Buna seara ,am avut ocazia de al cunoaste personal si nu pot folosi aceleasi cuvinte de lauda ,poate din faptul ca nu dislunea de medicamentele necesare sau poate din alte motive ,dar stiu ca pe perioada in care am avut o persoana din familie internata la spitalu de la rovinari la domnul doctor,am cumparat absolut tot ,de la antinevralgic pina la albumina umana, mi se pare absurd sa fii nevoit sa cumperi absolut orice ,iar in ultima clipa sa fii trimis la tirgu jiu la spital ,unde sincer nu am cumparat absolut nimic.In momentul in care am cerut informatii despre ce se intimpla cu bolnavu sau de ce trebuie sa cumparam tot ,l-am gasit pe domnul doctor stand pe facebok iar timp de 10 minute cat a vorbit cu mine a stat tot timpul pe facebok

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

ECO JURNAL