Sanatate, Societate

Participare peste așteptări la simpozionul organizat de Spitalul Novaci

 | 12 iunie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Cea de-a doua ediție a Simpozionului medical multidisciplinar „Provocări în practica medicală curentă a unităţilor sanitare cu paturi”, organizat de Spitalul Orăşenesc Novaci, în parteneriat cu Colegiul Medicilor din România filiala Gorj şi Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România – filiala Gorj, a fost un succes incontestabil. Nu mai puțin de 204 medici și 207 asistenți medicali au participat la eveniment.

Semnatura eletronica CertDigital

La prima ediție a simpozionului „Provocări în practica medicală curentă a unităţilor sanitare cu paturi” au participat 120 de medici și peste 140 de asistenți. În acest an, participarea a fost peste așteptări. „De la început ne-am dat seama că numărul participanților va fi mare. La primele ore de la debut aveam 100 de medici, la finalul evenimentului constatând că s-au înscris nu mai puțin de 204 medici și 207 asistenți medicali. Este o prezență record și ne bucurăm că am reușit să trezim interesul cadrelor medicale și să determinăm atât de mulți medici și asistenți să vină la simpozionul organizat la noi”, a declarat Emil Grigore, managerul Spitalului Orășenesc Novaci.
Conducerea Colegiului Medicilor Gorj consideră că, la fel ca și la prima ediție, buna organizare a evenimentului, precum și structura programului manifestării, au constituit “rețeta” unei participări numeroase. Simpozionul medical multidisciplinar „Provocări în practica medicală curentă a unităţilor sanitare cu paturi”, derulat în perioada 8-9 iunie 2017, a fost creditat EMC atât pentru medici, cât și pentru asistenți, participarea acestora fiind gratuită. Au fost susținute lucrări medicale pe diferite specialităţi, fiind acoperită o tematică vastă, în progran fiind incluse prezentări ale conf. univ. dr. Bogdan Marian Cazacu şi prof. univ. Vere Cristian. Conducerea Spitalului Orășenesc Novaci promite că va continua tradiția organizării acestui eveniment, cu atât mai mult cu cât se observă o creștere a adresabilității, de la an la an.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL