Sanatate

Prăjitură cu cocos

 | 19 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Ingrediente:
Aluat: 2 ouă
2 linguri miere
250 g zahăr
100 g margarină
200 ml lapte
1 praf de copt
300 g făină
Glazură: 200 g zahăr
200 g margarină
100 g ciocolată
100 ml lapte
1 esenţă de rom
2 linguri cacao
200 g fulgi de cocos
Mod de preparare:
Se mixează ouăle cu zahărul şi mierea, apoi se adaugă laptele, margarina moale şi făina amestecată cu praful de copt. Se toarnă compoziţia într-o tavă unsă şi tapetată şi se dă la cuptor pentru 45 de minute. Pentru glazură, se pun într-o cratiţă laptele, zahărul, margarina tăiată cubuleţe, ciocolata rasă şi cacaua. Se fierbe totul pe foc mic până se obţine un sirop omogen. La final se adaugă esenţa de rom şi se lasă la rece. Se taie prăjitura cuburi şi se ţine fiecare bucăţică câteva secunde în siropul de ciocolată, apoi se tăvăleşte prin nuca de cocos.

Semnatura eletronica CertDigital
Articole asemanatoare



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL