Sanatate

Reţeta zilei – Ciuperci a la grec

 | 22 noiembrie 2010, 22:37 | 0 comentarii | 

Ingrediente: 800 g ciuperci; 300 g ceapă; 2 linguriţe de zeamă de lămâie; 2 grame sare de lămâie; 3 legături de mărar; 100 ml ulei de măsline extravirgin; 100 ml vin (opţional); sare şi piper după gust.

Semnatura eletronica CertDigital

Mod de preparare: ciupercile se curăţă, se spală şi se taie bucăţi mari. Ceapa tăiată mărunt se căleşte în ulei încins, se adaugă ciupercile, vinul şi se lasă la fiert. Când s-au înmuiat ciupercile, se adaugă zeama de lămâie, mărarul tocat mărunt şi se mai fierbe foarte puţin. Se pune sare şi piper, după gust.

Articole asemanatoare



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL