Sanatate

Reţeta zilei – Conopidă natur gratinată cu usturoi

 | 17 noiembrie 2010, 22:39 | 0 comentarii | 

Ingrediente:

Semnatura eletronica CertDigital

1 conopidă, 50 ml ulei, 7-8 căţei de usturoi, câteva fire pătrunjel sau mărar, sare, piper, condimente pentru friptură.

Mod de preparare:

Se rupe conopida bucheţele, se spală, se zvântă şi se pune la prăjit într-o tigaie antiaderenţă în uleiul încins. Se prăjeşte bine pe toate părţile aproximativ 15 minute până devine aurie şi se înmoaie, se condimentează şi se adaugă usturoiul tăiat feliuţe subţiri. După 2 minute scoateţi-o din tigaie, garnisiţi cu verdeaţă iar cine doreşte cu feliuţe de ardei peperoni. Se serveşte ca atare, cu mujdei sau sos de usturoi şi ca garnitură la fripturi sau rasol.

Articole asemanatoare



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL