Reţeta zilei – Ghiveci cu zacuscă

465
Ingrediente:
1 borcan (400 g) de zacuscă, 2 morcovi, 1 ţelină mică, 1 gulie, 2 cepe mari, 2-3 cartofi, 3 linguri pastă de tomate, sare, piper, ulei,1/2 kg legume congelate de care ai – mazăre, conopidă, fasole verde, dovlecel.

Mod de preparare:
Cureţi ceapa, gulia, morcovul şi ţelina, le tai mărunt, apoi le căleşti în ulei până se înmoaie.
Speli legumele decongelate, cureţi şi cartofii, le tai pe toate bucăţele şi le adaugi în cratiţă cu o ceaşcă de apă.
Le laşi să fiarbă înăbuşit 20 de minute, apoi adaugi pasta de roşii, zacusca, sare şi piper după gust şi dai mâncarea la cuptor pentru 15-20 de minute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here