Reţeta zilei – Pişcoturi

470
Ingrediente:
250 g de unt sau margarină, 4 linguri de zahăr, 2 gălbenuşuri, un vârf de cuţit de bicarbonat, 2 linguri de apă, 500 g făină

Mod de preparare:
Pregătim aluatul de pişcoturi într-un castron în care se freacă untul cu zahărul, peste care adăugăm gălbenuşurile, bicarbonatul şi apa. Făina o încorporăm treptat în compoziţie până când obţinem un aluat potrivit. Cu o formă de pişcoturi, care se găseşte în magazinele de accesorii şi ustensile de bucătărie, aşezăm pişcoturile la rând, unul lângă altul, într-o tavă unsă cu unt sau margarină. Dăm pişcoturile la cuptor până când se rumenesc. Pişcoturile astfel preparate sunt crocante şi gustoase, foarte bune pentru meniul copiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here