Sanatate

Reţeta zilei – Salată bavareză

 | 10 noiembrie 2010, 22:43 | 0 comentarii | 

Ingrediente:

Semnatura eletronica CertDigital

200 g parizer, 300 g castraveţi verzi, 500 g cartofi, 100 g ardei graşi, 150 g ridichi, 250 g maioneză, 250 g roşii, zahăr, sare

Mod de preparare:

Castraveţii se curăţă de coajă, ardeii de cotoare şi seminţe, ridichile se spală şi se curăţă, apoi toate se taie în bucăţi. Cartofii se fierb în coajă, se răcesc, se curăţă şi se taie în bucăţi.

Parizerul se curăţă şi se taie tot în bucăţi. Se pun toate într-un vas, se amestecă uşor, se adaugă sarea, maioneza şi zahărul, încorporându-se cât mai omogen. Se decorează cu felii de roşii.

 

 

Articole asemanatoare



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL