Reţeta zilei – Salată cu crenvurşti şi ciuperci

627
Ingrediente:
500 g cartofi fierţi, 300 g ciuperci champignon (din conservă) fierte, 1 castravete, 100 g crenvurşti, 1 ardei iute, 1 legătură mărar, 2 linguri smântână, 1 lingură oţet de mere, 3 ouă fierte, 5-6 felii de salam cu şuncă sau parizer, 1 lingură maioneză, 5 foi de salată verde, 2 fire de ceapă verde.

Mod de preparare:
Salata în stil unguresc: Cartofii şi ciupercile se taie felii. Crenvurştii şi castravetele se taie rondele, ceapa, ardeiul şi mărarul se toacă mărunt şi se pun toate într-un castron. Se amestecă cu smântână şi cu oţetul de mere. Se garniseşte salata cu cornete din salam cu şuncă sau parizer umplute cu ouăle tăiate mărunt şi amestecate în prealabil cu o lingură de maioneză şi cu foile de salată verde tăiate făşii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here