Sanatate

Reţeta zilei – Salată de varză murată cu nuci

 | 29 noiembrie 2010, 23:04 | 0 comentarii | 

Ingrediente:

Semnatura eletronica CertDigital

400 g de varză murată, 150 g nuci, două linguri de ulei, un păstârnac, un fir de praz, o legătură de mărar, două linguri de fulgi de grâu germinat, 5 fire de busuioc, 5 fire de tarhon, o lingură şi jumătate de pulbere de seminţe de gogoşar (uscate şi pisate în mojar), o linguriţă de pulbere de alge, o linguriţă de pulbere de polen şi o felie de sfeclă roşie.

Mod de preparare:

Varza se scurge bine de moare şi, fără a fi spălată sau ţinută în prealabil în apă rece, se taie fideluţă. Tot aşa se taie şi prazul, iar păstârnacul se rade. Nucile se macină mărunt. Se amesteca toate acestea cu uleiul, pulberile şi fulgii de grâu. Verdeţurile tocate mărunt şi sfecla roşie rasă se folosesc ca decor.

Articole asemanatoare



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL