SANITAS așteaptă propuneri de corectare a Legii salarizării unitare

sdr

Având în vedere că Federația SANITAS din România a înființat Comisia pentru asistență socială, reprezentanții acesteia solicită tuturor celor care au propuneri de corectare a Legii salarizării unitare pentru asistența socială să le transmită pe adresa de e-mail a Federației SANITAS –office@federatiasanitas.ro cu mențiunea în e-mail „asistență socială”.

Federația SANITAS a înființat, în luna martie, Comisia pentru asistență socială, punând astfel la dispoziția membrilor săi un instrument prin intermediul căruia pot să-și exprime mai vizibil punctele de vedere pe diferite teme de interes profesional și sindical. Totodată, membrii acestei comisii vor avea posibilitatea să participe direct la toate discuțiile, dezbaterile și negocierile pe care conducerea SANITAS le are cu diferite instituții și factori de decizie. Pentru a susține aceste negocieri, cei implicați direct în activitatea comisiei vor colecta punctele de vedere, argumentele, opiniile angajaților din asistența socială referitoare la diferite subiecte de interes și vor sintetiza, împreună cu conducerea SANITAS, propuneri solide, pertinente, ancorate în realitate, pe care apoi Federația le va susține în dialogul cu instituțiile publice decidente.
Având în vedere că Federația SANITAS din România a înființat Comisia pentru asistență socială, reprezentanții acesteia solicită tuturor celor care au propuneri de corectare a Legii salarizării unitare pentru asistența socială să le transmită pe adresa de e-mail a Federației SANITAS –office@federatiasanitas.ro cu mențiunea în e-mail „asistență socială”. Toate propunerile venite din teritoriu, pentru corectarea Legii salarizării unitare pentru asistența socială, vor fi centralizate de către Comisia pentru asistență socială și vor fi susținute de către reprezentanții Federației SANITAS în discuțiile din Parlament.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here