Șase persoane urmărite la nivel național și internațional, duse în Penitenciarul Târgu-Jiu

Polițiștii gorjeni au organizat o nouă acțiune de amploare în județul Gorj, în perioada 04 – 11 septembrie. Echipajele de la Rutieră au ieșit în stradă pentru a-i prinde pe șoferii care încalcă legea. În urma raziei au fost aplicate 1.122 de sancțiuni, în valoare totală de 405.000 lei, fiind confiscate și bunuri în valoare de 2.500 de lei.
”Zilnic, peste 170 de polițiști au desfășurat 105 acțiuni specifice, cu autospecialele din dotare, pe linia prevenirii evenimentelor rutiere și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în zonele aglomerate, în piețe și târguri.
Polițiștii gorjeni au intervenit la 214 solicitări ale cetățenilor, din care 157 apeluri de urgență, efectuând cercetarea la fața locului și fluidizarea traficului în cazul accidentelor rutiere, cercetări pentru identificarea și sancționarea persoanelor care au săvârșit fapte de natură penală, precum și activități pentru menținerea ordinii și liniștii publice.
Polițiștii rutieri au reținut 64 de permise de conducere, din care 13 pentru alcool, 15 pentru viteză și au retras 45 certificate de înmatriculare.
Pe segmentul de constatare a infracțiunilor, polițiștii au depistat în flagrant delict 11 persoane, față de șase dintre acestea fiind propuse măsuri preventive, s-au sesizat din oficiu cu privire la 13 infracțiuni și au fost sesizați pentru cercetarea altor 54 de infracțiuni.
Tot în această săptămână, polițiștii de investigații criminale au depistat șase persoane date în urmărire la nivel național și internațional, acestea fiind ulterior încarcerate în Penitenciarul Târgu-Jiu”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, precizând că astfel de acţiuni vor fi organizate și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here