Se încinge lupta la Dolce Vita!

Nu mai puţin de 16 partide au avut loc, la sfârşit de săptămână în cele 3 campionate majore organizate de ACS Minifotbal Gorj la Complexul Sportiv Dolce Vita din Târgu Jiu. Primăria Târgu Cărbunești, Dream Team Târgu Jiu și IJJ Gorj au fost cele 3 formaţii care au avut cel mai mult de câştigat în această etapă. Ediția a II-a din Campionatul Primăriilor din județul Gorj, un campionat unic la nivel de minifotbal în România, diferă de primul sezon. Dacă anul trecut, cei de la Târgu Cărbunești nu au ocupat un loc fruntaș, acum domină competiția. Liderii au reușit a cincea victorie consecutivă, 7-2 cu Bumbești Jiu, în timp ce singura echipă ce ținuse pasul cu ei în primele 4 runde, Fărcășești, a pierdut primul joc din acest sezon, 3-4 cu Motru după un meci extrem de disputat. În celelalte jocuri ale rundei, Bălănești și-a consolidat locul de play-off cu o victorie clară în fața celor de la Drăguțești, 6-2, Albeni a urcat în primele 6 locuri după victoria, 5-2 cu Turceni, iar campioana Telești începe să-și revină după un start foarte slab de sezon, câștigând 5-1 cu Cîlnic.
Și în Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita, ajuns la ediția cu numărul XII, liderul și-a consolidat locul după ultima etapă. Dream Team Târgu Jiu a trecut fără mari emoții, 8-1, de Primăria Bîlteni. Campionii ultimelor două ediții de campionat s-au desprins la 3 puncte în vârful clasamentului după ce Profi Târgu Jiu a pierdut derby-ul rundei, 1-5 cu vicecampioana Peppy Dolce Vita. Farmacia Victoria și ISU Gorj sunt acum echipele aflate la 3 puncte de lider după ce au trecut în etapa de sâmbătă, 6-3 de Karma Târgu Jiu, respectiv 5-2 de Primăria Rovinari.
În ediția a III-a din Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj, runda a cincea a adus și derby-ul campionatului, între echipele cu maxim de puncte după primele 4 runde. Campioana din 2016, IJJ Gorj, echipa jandarmilor gorjeni, a câștigat mai clar decât se aștepta cineva, 10-4 cu Carrefour Târgu Jiu, una dintre reprezentantele Gorjului la Campionatul Național al Firmelor de la Piatra Neamț din acest an. Podiumul este completat de FC Anna, învingătoare în fața celor de la Acvila, 6-3. Un duel mai echilibrat a avut loc între Succes NicCom și Macofil, duel câștigat în final de cei de la Macofil, scor 3-2.

Rezultate – Etapa 5, Campionatul Primăriilor din județul Gorj
Roșia de Amaradia – Primăria Turburea 6-8
Primăria Bălănești – Primăria Drăguțești 6-2
Primăria Târgu Cărbunești – Primăria Bumbești Jiu 7-2
Primăria Fărcășești – Primăria Motru 3-4
Primăria Albeni – Primăria Turceni 5-2
Primăria Cîlnic – Primăria Telești 1-5

Rezultate- Etapa 7, Campionatul Județean de Minifotbal Dolce Vita
Minprest Rovinari – Real Târgu Jiu 2-7
Primăria Bîlteni – Dream Team Târgu Jiu 1-8
Provincialii – Mica Frăție 8-5
Karma Târgu Jiu – Farmacia Victoria 3-6
ISU Gorj – Primăria Rovinari 5-2
Peppy Dolce Vita Târgu Jiu – Profi Târgu Jiu 5-1

Rezultate- Etapa 5, Campionatul Firmelor și Instituțiilor Publice din Gorj
Carrefour Târgu Jiu – I.J.J. Gorj 4-10
FC Anna – Acvila 6-3
Succes NicCom – Macofil 2-3

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here