Social-democraţii gorjeni se solidarizează cu premierul Ponta

Social-democraţii din Gorj sunt alături de Victor Ponta şi dezavuează actul de intimidare promovat de adversarii săi politici. Liderii organizaţiilor PSD din judeţ se solidarizează astfel cu prim-ministrul şi califică drept suspectă decizia DNA de a-l implica într-un caz prin care se urmăreşte discreditarea acestuia. Mai mult, organizaţia judeţeană Gorj a Partidului Social Democrat îşi exprimă susţinerea pentru parlamentarul ales în municipiul Târgu-Jiu considerând că prim-ministrul trebuie să îşi ducă la bun sfârşit mandatul.

Scut în jurul premierului
Prin intermediul unui comunicat de presă, Organizaţia Partidului Social Democrat Gorj a transmis, sâmbătă, că îl susţine pe premierul Victor Ponta în decizia de a nu demisiona din funcţie, Parlamentul fiind singurul organ al statului care poate să ia o astfel de decizie. Pesediştii din judeţul nostru susţin în cuprinsul documentului că nu ar fi o coincidenţă faptul că Victor Ponta a fost chemat la DNA în ziua în care este depusă de către Opoziţie moţiunea de cenzură. “Victor Ponta nu are niciun motiv să-şi dea demisia, iar Guvernul trebuie să-şi ducă mai departe activitatea, cu Victor Ponta premier, mai ales că potrivit datelor INS, investiţiile nete au crescut cu 8,5% în trimestrul I din 2015, comparativ cu trimestrul I din 2014, iar datele anunţate de INS sunt extrem de utile pentru că ele vin din economia reală şi confirmă impactul pozitiv pe care l-au avut măsurile guvernamentale de stimulare a economie. Victor Ponta are un mandat, dat de cetăţeni, pe care trebuie să-l ducă la bun sfârşit şi nu este întâmplător faptul că s-a început urmărirea penală când este depusă moţiunea de cenzură”, susţine conducerea executivă a PSD Gorj.
Totodată, social democraţii gorjeni au menţionat că sunt convinşi că Victor Ponta va demonta toate acuzaţiile care i se aduc şi va arăta întregii ţări că este nevinovat.
Comisia juridică a Camerei Deputaţilor se va reuni, astăzi, la ora 11.00, pentru a discuta despre scrisoarea procurorului general referitoare la formularea cererii de începere a urmăririi penale faţă de premierul Victor Ponta. Acesta a anunţat, duminică, după şedinţa liderilor coaliţiei de guvernare, că va contesta ordonanţa procurorului în cazul său. “Din punct de vedere procedural, ca orice cetăţean al României, voi contesta ordonanţa emisă joi de către procurorul de caz, la procurorul ierarhic superior şi după aceea la judecător. Pentru că, până în acest moment, nu am avut ocazia să fiu audiat de către nimeni; nici de către procuror, nici de către judecător, şi cred că este dreptul constituţional al oricărui om din această ţară de a fi ascultat atunci când este acuzat de ceva. (…) Voi merge marţi, miercuri, când mă cheamă procurorul, pentru a contesta ordonanţa”, a declarat Ponta, la Parlament.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here