Societate

1 octombrie – Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice – O sărbătoare tradiţională

 | 30 septembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Sărbătorim şi în acest an, la 1 octombrie – Ziua Internaţională a Persoanelor Vârstnice, zi stabilită în urmă cu 26 de ani de către Organizaţia Naţiunilor Unite care a considerat necesar ca toate statele lumii, guvernele lor, să omagieze generaţiile vârstnice pentru contribuţia lor la dezvoltarea societăţii, la progresul omenirii. De atunci, la 1 octombrie, au loc manifestări variate, care au ca scop cinstirea vârstnicilor, precum şi aducerea în prim-planul autorităţilor statelor, a opiniei publice, a problemelor vârstnicilor, deloc uşoare şi deloc puţine, care le fac viaţa grea.
Sărbătorirea acestui eveniment a devenit o tradiţie pentru membrii Consiliului persoanelor vârstnice din judeţul nostru, organism constituit din toţi preşedinţii organizaţiilor pensionarilor şi persoanelor vârstnice, ca în fiecare an, fiind organizate activităţi culturale, concursuri de şah şi table, excursii la monumentele istorice din judeţul nostru şi din alte zone ale ţării.
Folosind acest prilej, Consiliul Judeţean al Persoanelor Vârstnice, adresează tuturor persoanelor de vârsta a treia, sincere urări de sănătate, fericire şi viaţă lungă alături de cei dragi. Alăturăm acestor urări tot respectul şi preţuirea pe care v-o purtăm.
LA MULŢI ANI!
Preşedintele Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice Gorj, Petre Rădulescu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL