Societate

200 de candidaţi pe 12 posturi vacante la Penitenciarul Târgu-Jiu

 | 18 ianuarie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Circa 200 de tineri din judeţul Gorj şi-au depus dosare în vederea participării la concursul organizat de Administraţia Naţională a Penitenciarelor pentru ocuparea a 12 posturi vacante în cadrul Penitenciarului Târgu-Jiu.

Semnatura eletronica CertDigital

Este vorba despre posturi de funcţionari publici, mai precis recrutându-se: 10 agenţi operativ (bărbaţi), un agent administrativ (secretariat şi arhivă), un ofiţer psiholog (reintegrare socială). Dosare de înscriere la concursul demarat pentru ocuparea posturilor menţionate mai sus se primesc inclusiv astăzi, până la orele 15.00.
Pentru posturile de agent operativ, candidaţii trebuie să îndeplinească următoarele probe specifice: să fi absolvit cu diplomă de bacalaureat studiile liceale şi să deţină minime cunoştinţe de operare pe calculator. De asemenea, pentru postul de agent administrativ, se solicită: studii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, cunoştinţe de operare pe calculator nivel I, specializare în domeniul arhivă/arhivistică, obţinerea unui aviz ORNISS de acces la informaţii clasificate secrete de stat conform nivelului postului şi care se va obţine după probele de concurs. Totodată, pentru postul vacant de ofiţer psiholog, se solicită: studii superioare absolvite cu diplomă în specialitatea psihologie; cunoştinţe de operare pe calculator nivel I; atestat de liberă practică; certificat de competenţă care să ateste cunoaşterea unei limbi străine de circulaţie internaţională; declaraţie pe propria răspundere că psihologul nu se află sub efectul suspendării, interdicţiei ori incompatibilităţii.
Detalii despre condiţiile generale şi specifice, tematică, bibliografia, probele de concurs, centrele de concurs şi metodologiile probelor practice de verificare a aptitudinilor vor putea fi obţinute accesând link-ul http://anp.gov.ro/concursuri-din-sursa-externa sau de la Biroul Resurse umane şi Formare profesională din cadrul Penitenciarului Târgu-Jiu. Probele de concurs se vor derula la sediul Penitenciarului Târgu-Jiu, tot acolo unde şi viitorii candidaţi vor depune şi o taxă de participare de 85 de lei.
Izabella Molnar

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL