Societate

Bălan, SLPR: „De joi, totul e blocat la Poștă”

 | 01 noiembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Poștașii au continuat și luni protestul. Radu Bălan, președintele Sindicatului Lucrătorilor Poștali din România (SLPR) Gorj spune că activitatea poștală este complet blocată, de joi. Se fac demersuri pentru deblocarea situației, în acest sens apelându-se și la prefectul județului.

Semnatura eletronica CertDigital

În continuare, poștașii gorjeni refuză să lucreze și sunt hotărâți să continue protestul până când le vor fi majorate salariile prin acte adiționale. Radu Bălan, președintele SLPR Gorj, s-a deplasat la Prefectura Gorj pentru a discuta cu prefectul Gheorghe Paraschivu. „Este o întâlnire de îndată cu prefectul Gheorghe Paraschivu, căruia îi cerem ajutorul pentru deblocarea situației actuale și oprirea haosului din Poștă”, confirmă Bălan. De joi, poștașii au blocat activitatea și sunt deciși să nu reia lucrul până când nu se semnează actul adițional prin care se majorează veniturile lucrătorilor poștali.
Poștașii au cerut majorarea salarială cu 100 de lei net pe lună, în final oferindu-li-se câte 80 de lei și creșterea valorii tichetelor de masă de la 9 lei la 11 lei/zi, însă deocamdată nu s-a semnat niciun act adițional în acest sens.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL