Societate

Bucle inductive pentru contorii ISAF, montate pe DN 67 și DN 67D

 | 07 septembrie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Reprezentanții Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu au demarat lucrări de montare de bucle inductive pentru contorii ISAF, pe două drumuri naționale de pe raza județului nostru. Este vorba despre DN 67 și DN 67D.

Semnatura eletronica CertDigital

Pe DN 67 și DN 67 D se montează bucle inductive pentru contorii ISAF, care au rolul de monitorizare a traficului rutier pe un anumit tronson de drum. “Montarea buclelor a fost realizată în regie proprie de către angajații SDN Târgu Jiu – district Târgu-Jiu. Echipa districtului Târgu Jiu este coordonată de către șeful de district Ion George-Viorel”, a precizat Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu.

Detecția vehiculelor are o importanță deosebită în cadrul sistemelor de reglare a traficului, deoarece furnizează informația de bază necesară pentru configurarea sistemului  de  semnalizare  rutieră. Bucla inductivă se conectează la detector printr-un cablu de extensie. Acesta este format din două conductoare răsucite între ele, de obicei de lungime maximă 10m, și trebuie sudat de conductoarele buclei. Marea  majoritate  a  detectoarelor furnizează  semnalul  de  ieșire prin intermediul unui releu care se închide sau se deschide.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL