Societate

Cadouri de la preşcolarii novăceni pentru copiii de la Pediatrie

 | 12 iunie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Gesturile mari pot fi făcute şi de copii, ei fiind, de cele mai multe ori, mai buni şi mai sufletişti decât unii dintre adulţi. Pornind de la acest deziderat, preşcolarii de la grădiniţa din Novaci i-au vizitat pe copiii internaţi la Pediatrie şi nu au mers acolo cu mâna goală.

Semnatura eletronica CertDigital

Micii pacienţi ai Spitalului Orăşenesc Novaci au avut parte de o surpriză foarte plăcută, la sfârşitul săptămânii trecute. Preşcolarii din localitate au venit în vizită la pacienţii de la Pediatrie şi le-au făcut ziua mai frumoasă oferindu-le jucării. „A fost o surpriză extrem de plăcută şi pentru noi, nu doar pentru copiii internaţi la Pediatrie. Le mulţumim preşcolarilor de la grădiniţa din Novaci, precum celor care au iniţiat această acţiune”, a declarat Emil Grigore, managerul Spitalului Orăşenesc Novaci.
Pentru a-i determina pe micii pacienţi să treacă mai uşor peste perioada spitalizării, managerul Emil Grigore a avut buna inspiraţie de a aduce lumea poveştilor în saloane şi pe holul Pediatriei, pereţii fiind pictaţi cu scene din basme. De altfel, toate secţiile Spitalului Orăşenesc Novaci dispun de condiţii hoteliere foarte bune, astfel încât pacienţii să beneficieze de un confort sporit.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL