Societate

Căminul Cultural Sârbești din comuna Alimpești, inaugurat cu ocazia manifestării Fiii Satului

 | 11 septembrie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Localnicii satului Sârbești, din comuna Alimpești, au de duminică un cămin cultural modern, care a fost inaugurat în prezența autorităților locale și județene. Evenimentul a coincis cu organizarea unei noi ediții a Fiilor Satului Alimpești, manifestare care a îmbrăcat straie tradiționale. Din program nu au lipsit competițiile sportive, dar și un program artistic. În cadrul manifestării s-au împărțit diplome cetățenilor reprezentativi ai localității.

Semnatura eletronica CertDigital

Căminul Cultural Sârbești a fost inaugurat în prezența președintelui CJ Gorj, Cosmin Popescu, a primarului municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a edililor din Baia de Fier și Polovragi, Dumitru Turbăceanu și Gheorghe Epure, a unor consilieri locali, județeni și a altor lideri politici de la PSD și PNL. Construcția a fost reabilitată pe fonduri de la Compania Națională de Investiții. După inagurare, clădirea a fost sfințită de un sobor de preoți, urmată de discursul primarului Daniel Floarea și de cel al președintelui Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, dar și de cel al deputatului Dan Vîlceanu.
Cosmin Popescu le-a vorbit celor prezenți despre proiectele aprobate pe PNDL2, comuna Alimpești având avizat un proiect pe extindere, modernizare și reabilitare a sistemului de alimentare cu apă în valoare de aproape opt milioane și jumătate de lei, dar și despre cele două proiecte pentru modernizarea drumului județean ce străbate localitatea. Primarul, președintele CJ și consilierul județean Gheorghe Bucălăete, fiu al comunei, au oferit apoi diplome și flori cetățenilor reprezentativi, prezenți la eveniment, totul fiind urmat de un spectacol artistic, susținut atât de Fiii Satului din comuna Alimpești, cât și de ansamblurile populare de copii și tineret din Baia de Fier și Polovragi, și de competiții sportive.
A.STOICA

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL