Societate

Clienții Poștei Române vor putea efectua plăți cu cardul

 | 11 august 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Începând cu anul viitor, românii vor avea posibilitatea de a plăti cu cardul la ghișeele de la Poșta Română. Primele oficii în care vor fi instalate POS-uri ar urma să fie cele din mediul urban.

Semnatura eletronica CertDigital

Reprezentanții Poștei Române anunță că instalarea POS-urilor se va realiza cu prioritate în subunitățile poștale informatizate din mediul urban, etapizat până la finele primului an de contract, respectiv 2018 după estimările actuale. „Având în vedere dimensiunea rețelei CNPR și necesitățile de ordin tehnic (instalare echipamente, instruire salariați CNPR, service și mentenanță etc.), POS-urile se vor instala cu prioritate în subunități poștale informatizate din mediul urban, în prezent în număr de aproximativ 750, urmând ca, în baza unui grafic asumat de comun acord cu banca acceptatoare, până la sfârșitul anului 2 al acordului cadru, să fie atinse toate subunitățile poștale”, a mai transmis compania Poșta Română, pentru Profit.ro.

La nivel național, Poșta Română are o rețea de aproximativ 5.600 de unități. Instalarea POS-urilor în oficiile poștale vine în întâmpinarea utilizatorilor de carduri, dar și a personalului CNPR, facilitând efectuarea plăților.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL