Societate

Concurs pentru șefii secțiilor Chirurgie II și Obstetrică-Ginecologie

 | 25 octombrie 2016, 00:00 | 1 coment | 

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a solicitat Consiliului Județean Gorj avizarea organizării concursurilor sau examenelor pentru ocuparea următoarelor funcţii de conducere vacante: şef de secţie la Secția Obstetrică-Ginecologie și şef de secţie la Secția Chirurgie Generală II. Proiectul de hotărâre pentru avizarea solicitării va fi supus votului consilierilor județeni la ședința din data de 26 octombrie.

Semnatura eletronica CertDigital

Potrivit legislației în vigoare, “pentru ocuparea funcţiei de şef de secţie, şef de laborator sau şef de serviciu concursul sau examenul se organizează la nivelul unităţii respective de către managerul unităţii sanitare publice. Solicitările unităţilor sanitare publice de organizare a concursurilor sau examenelor pentru ocuparea funcţiilor de şef de secţie, şef de laborator şi şef de serviciu se avizează de către autoritatea în a cărei subordine se află unitatea sanitară”. Astfel, SJU Târgu-Jiu a solicitat Consiliului Județean Gorj avizarea organizării concursurilor sau examenelor pentru ocuparea următoarelor funcţii de conducere vacante: şef de secţie la Secția Obstetrică-Ginecologie și şef de secţie la Secția Chirurgie Generală II. Proiectul de hotărâre pentru avizarea solicitării va fi supus votului consilierilor județeni la ședința din data de 26 octombrie.
La ora actuală, funcția de medic șef la Secția Chirurgie II este ocupată, în interimat, de către chirurgul Claudiu Soare, iar la Obstetrică-Ginecologie este medic șef Dumitru Pătrășcoiu.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoare1 comentariu in “Concurs pentru șefii secțiilor Chirurgie II și Obstetrică-Ginecologie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL