Societate

Consiliul Județean, gazda colindătorilor din Târgu-Jiu

 | 14 decembrie 2016, 00:01 | 0 comentarii | 

Atmosfera sărbătorilor de iarnă a ajuns şi la Consiliul Județean Gorj. Primele grupuri de colindători au sosit, marți, la sediul instituției, fiind întâmpinate de preşedintele Cosmin- Mihai Popescu şi vicepreședintele Ninel Muja, alături de colegii din cadrul instituției. Micuții au primit cadouri, pentru frumoasele colinde.

Semnatura eletronica CertDigital

colindatori cj (3)În acest an, Consiliul Județean Gorj a pregătit 4.400 de plăsuțe cu dulciuri pentru colindători. Primele grupuri de elevi și preșcolari au ajuns la sediul instituției, în cursul zilei de marți. Pentru prima dată în calitate de președinte al Consiliului Județean, Cosmin Popescu a primit colindătorii care i-au urat de bine. „Când îi văd, îmi aduc aminte de copilăria mea, pentru că și eu mergeam la colindat cu vecinii. Îi aștept în continuare pe cei mici la colindat. Am pregătit câte un mic cadou pentru fiecare”, a declarat colindatori cj (5)Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
Întâmpinați de preşedintele CJ Gorj, Cosmin- Mihai Popescu, precum şi de vicepreședintele Ninel Muja, alături de colegii din cadrul instituției, micuții au primit cadouri, pentru frumoasele colinde. Și în următoarele zile sunt așteptați colindători la sediul Consiliului Județean.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL