Societate

CPECA Gorj marchează Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi a Traficului Ilicit de Droguri

 | 26 iunie 2015, 00:02 | 0 comentarii | 

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Gorj marchează şi în acest an Ziua Internaţională Împotriva Consumului şi a Traficului Ilicit de Droguri. Cu această ocazie este organizată şi o conferinţă de presă cu tema „Trăieşte-ţi viaţa fără droguri!”.

Semnatura eletronica CertDigital

În fiecare an, începând din 1987, la data de 26 iunie, se celebrează Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Abuzului şi Traficului Ilicit de Droguri, zi decisă de Adunarea Generală a ONU, ca o expresie a implicării acestei organizaţii în consolidarea acţiunilor şi cooperării la nivelul statelor membre, pentru a atinge obiectivul de a avea o societate fără consum abuziv de droguri. Cu acest prilej, Organizaţia Naţiunilor Unite atrage atenţia opiniei publice şi guvernelor din întreaga lume faţă de o stringentă şi actuală problemă de sănătate publică – consumul de droguri.
Specialiştii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Gorj au marcat Ziua Internaţională de Luptă Împotriva Traficului şi Consumului Ilicit de Droguri şi anul trecut, când a fost organizat un corss. Acţiunea este programată şi în acest an, după cum confirmă Laurenţiu Şoşoi, coordonatorul CPECA Gorj. De asemenea, este organizată şi o conferinţă de presă cu tema „Trăieşte-ţi viaţa fără droguri!”, aceasta desfăşurându-se pe 26 iunie, începând cu ora 13.00, la sediul Şcolii Populare de Artă Târgu-Jiu.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL