Societate

Crește valoarea tichetului de masă

 | 30 septembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Deputații din Comisia de muncă au adoptat, marți, amendamentul care permite creșterea valorii tichetului de masă până la 15 lei, față de 9 lei cât este în prezent, raportul urmând să ajungă în plen săptămâna viitoare.

Semnatura eletronica CertDigital

Valoarea tichetului de masă va crește la 15 lei, ca urmare a aprobării unui amendament adoptat de deputați, fapt confirmat de deputatul PSD de Bârlad Adrian Solomon, președintele Comisiei de muncă.
Acesta a precizat că raportul ar urma să ajungă în plenul Camerei Deputaților săptămâna viitoare. Cât privește impactul bugetar de până la 300 de milioane de lei, președintele Comisiei de muncă a susținut că nu este vorba despre un impact pe bugetul consolidat al țării, pentru că nu bugetul de stat acordă aceste tichete.
Proiectul de Lege pentru modificarea Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă a fost adoptat de Senat, în data de 27.06.2016. În forma adoptată de Senat, proiectul prevedea că valoarea nominală a unui tichet de masă nu poate depăși suma de 13 lei la data aplicării prevederilor prezentei legi. Camera Deputatilor este for decizional.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL