Societate

La un deceniu şi jumătate de colaborare / Morega a oferit diplome conducerii ULIM Chişinău

 | 04 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

La 15 ani de colaborare între Universitatea Liberă din Moldova(ULIM) şi ULIM Chişinău, vice-rectorul instituţiei de învăţământ superior din municipiu, Dan Ilie Morega, s-a deplasat în Republica Moldova şi a înmânat, în semn de apreciere și recunoștință, Rectorului ULIM – Acad. Andrei Galben și Prim.Vice-Rectorului, Prof.univ.Dr. Ana Gutu, diploma de onoare și medalia de aur din partea Fundației “Tudor Vladimirescu” – România.
“Am primit diploma și medalia de aur a Fundației «Tudor Vladimirescu», România, pentru colaborare fructuoasă pe parcursul a 15 ani. Dan Ilie Morega este un bun prieten și coleg, împreună cu care am construit poduri educaționale peste Prut”, a transmis cadrul didactic Ana Gutu.
ULIM 2Morega susţine că gestul său este puţin pentru faptul că urmare a acestei colaborări 6.000 de români, o mare parte gorjeni, au absolvit, în această perioadă, facultăți, masterate ori doctorate în diverse domenii la ULIM. “Le doresc prietenilor mei dragi de la ULIM, multă sănătate și putere de muncă pentru continuarea dezvoltării relațiilor universitare europene și internaționale!”, a spus Morega.
A.Stoica

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL