Societate

Noi critici ale lui Ponta la adresa lui Cioloș

 | 21 noiembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Guvernul nu mai plătește toamna aceasta banii pentru „Cumințenia Pământului”, premierul Dacian Cioloș anunțând că lasă în responsabilitatea Parlamentului luarea unei asemenea decizii. Milioanele de euro care tocmai urmau să plece de la buget către proprietarii operei lui Brâncuși i-ar fi putut crea neplăceri penale actualului premier, predecesorul său în funcție, Victor Ponta fiind convins că Dacian Cioloș își poate adăuga astfel încă o „realizare” în anul de mandat avut la Palatul Victoria.

Semnatura eletronica CertDigital

„Brâncuși iarăși NU MAI „este al nostru”!!! Dar putem să promovăm alte valori naționale – „Alina , Alina” de exemplu !!! Gata cu Brâncuși! Au rămas doar banii cheltuiți pentru campania electorală a Dlui Cioloș (cel care „nu candidează”, dar vrea să fie ales), un cearceaf ca de catafalc pe biata clădire din Piața Victoriei și încă o mare „realizare” a Guvernului Tehnocrat (pe care o să o aprecieze Klaus Iohannis și PNL)! Brâncuși YOK!!! Prea Cinstitul” Dacian Cioloș s-a speriat / probabil cineva i-a spus că după ce pierzi Puterea toată „protecția” pe care o ai acum se evaporă! Așa că nu mai cumpără „Cumințenia Pământului”! Și iată că a înțeles până la urmă că 6 milioane de Euro dați în mod ilegal și nemeritat de la bugetul public pentru „Cumințenia Pământului”, pot să îi facă mai multe probleme decât propunerea unei hotărâri de guvern pentru acordarea de gaz ieftin către Interagro (unde oricum nu cred că sunt vinovați Vosganian și Videanu, dar dacă sunt atunci și Cioloș e la fel)!
„Guvernul Zero” face mari eforturi să devină „Guvernul Minus” – pas cu pas”, a comentat Ponta pe pagina sa de Facebook.
Fostul premier a adăugat la comentariul respectiv și o fotografie trucată care prezenta Palatul Victoria acoperit cu o pânză la fel de mare precum cea pe care a fost ”Cumințenia Pământului”, numai că în locul operei brâncușiene se afla Florin Salam și precizarea „salam e al meu”. Ponta a menționat că nu cunoaște autorul fotografiei, dar dacă îl află îi va menționa numele pentru a nu fi acuzat mai târziu că ar fi plagiat cumva „opera”.
Gelu Ionescu

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL