Societate

Ponta a devenit “Pro”!

 | 06 iunie 2017, 00:00 | 0 comentarii | 

Deputatul de Gorj Victor Ponta a salutat inițiativa unor prieteni de-ai săi de pe scena politică de a înființa un nou partid, alimentând astfel și mai mult speculațiile cu privire la posibila sa plecare din PSD. “Pro România” este noua formațiune pe care vor să o înființeze foștii miniștri Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, fiind foarte posibil ca pe viitor și fostul premier să se implice în proiectul respectiv. Într-o postare pe contul său de Facebook, acesta le-a urat succes celor doi și i-a apărat în fața celor care îi consideră “trădători”, Ponta neezitând să amintească și că Liviu Dragnea a fost mai întâi în PD, după care a migrat la PSD și a devenit chiar președintele acestui partid.
“Le urez succes lui Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu și celorlalți care pornesc azi oficial Proiectul politic «Pro Romania»! Au fost amândoi doi miniștri extrem de performanți și sunt doi prieteni pe care îi respect și îi apreciez fără rezerve. Tocmai pentru că sunt atacați din toate părțile și pentru că nu le dă nimeni nicio șansă eu sunt «Pro» !!! Și chiar cred că trebuie să mai fim în politică și «pro» ceva – că de când se tot votează «contra» ați văzut ce am ajuns! Ps – îi rog și pe oamenii de bună credință și pe «postaci» să nu își piardă timpul încercând să îmi explice cum Daniel sau Sorin sunt «trădători»!!! Credeți că Liviu Dragnea când a plecat de la PD la PSD a fost trădător? Sau Călin Tăriceanu când a plecat din PNL și a fondat ALDE ? Eu cred că NU – au mers pe un alt drum și nimeni nu le-a mai zis «trădători» – cu excepția celor frustrați de faptul că au avut succes în noile proiecte.
Daniel și Sorin au plecat de la Putere și merg în Opoziție (chiar dacă au spus că susțin Guvernul «Grindeanu» – ceea ce consider că este fff bine)! Așa că ….. să nu îmi aduc aminte cine a plecat în 2004 din Alianța cu PSD să susțină Guvernul DA, cine a rupt USL în 2014 ca să se alieze cu PDL șamd”, a menționat Ponta.

Semnatura eletronica CertDigital
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL