Societate

Portofel pierdut, găsit și predat de un polițist local

 | 21 noiembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Neatenția l-a făcut pe un târgujian să își piardă portofelul plin cu bani, carduri, actul de identitate și permisul auto. Norocul lui a fost că obiectul a fost găsit de un polițist local, care, deși se afla în timpul liber, a făcut toate demersurile necesare pentru ca proprietarul să reintre în posesia portofelului.

Semnatura eletronica CertDigital

Un polițist local din cadrul Serviciului Circulație Rutieră a găsit, în data de 17.11.2016, un portofel cu bani și documente. Aflat în afara serviciului, agentul a observat portmoneul în Parcul Tudor Vladimirescu din Municipiul Târgu-Jiu. “Ținând cont de principiile care guvernează conduita funcționarului public și anume cinstea și corectitudinea, polițistul local a rămas în zonă, în eventualitatea în care proprietarul bunurilor se întorcea în locul respectiv. Între timp, a fost anunțat Dispeceratul instituției pentru a proceda mai departe la identificarea proprietarului și invitarea acestuia la sediul Poliției Locale a Municipiului Târgu-Jiu pentru a-i fi înmânate bunurile pierdute. Imediat, la fața locului, a ajuns și persoana care și-a pierdut portofelul. Este vorba despre un bărbat din municipiul Târgu-Jiu care susține că i-a căzut portmoneul din buzunar, fără să își dea seama. Bărbatul deținea la momentul pierderii bunurilor, o sumă importantă de bani, carduri bancare, permisul de conducere, actul de identitate și cardul de sănătate”, a explicat Alexandra Petrița, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale a Municipiului Târgu-Jiu.

Recomandările polițiștilor locali
Poliția Locală a Municipiului Târgu Jiu recomandă cetățenilor să fie mai atenți cu bunurile personale și reamintește numărul de telefon la care persoanele pot să apeleze atunci când vor să semnaleze situații din sfera de competență: 0253/ 225 434.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL