Societate

Prefectul Văcaru a făcut primele demersuri pentru poştaşii gorjeni

 | 24 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

După protestul organizat, luni, de către Sindicatul Lucrătorilor Poştali din România (SLPR) – filiala Gorj, prefectul 24 a transmis Poştei Române şi Ministerului Muncii adresa reprezentanţilor SLPR Gorj, cu rugămintea de a analiza şi sprijini demersurile poştaşilor. În plus, problema acestora va fi discutată şi în cadrul Comisiei de Dialog Social.

Semnatura eletronica CertDigital

Prima zi a săptămânii i-a găsit pe membrii Biroului Executiv al Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România în stradă. În frunte cu preşedintele SLPR Gorj, Radu Bălan, poştaşii au protestat în faţa Prefecturii Gorj, fiind invitaţi de către prefectul Alin Văcaru la o discuţie. Reprezentantul Guvernului în teritoriu şi-a arătat disponibilitatea pentru a-i sprijini pe poştaşi. În acest sens, prefectul anunţă conducerea SLPR Gorj că „Instituţia Prefectului – Judeţul Gorj, a transmis adresa cu nr. 8753/22.06.2015 la CN Poşta Română şi la Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, cu rugămintea de a analiza şi a sprijini demersurile dumneavoastră.
De asemenea, materialul dumneavoastră va fi discutat şi în cadrul şedinţei Comisiei de Dialog Social ce se va desfăşura în data de 24.06.2015, ora 10.00, în Sala Maură a Palatului Administrativ”.
Radu Bălan, preşedintele Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România – filiala Gorj este mulţumit de reacţia prefectului Alin Văcaru şi speră ca problema poştaşilor să se rezolve cât mai curând.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL