Societate

Preparate tradiţionale în centrele subordonate DGASPC

 | 15 decembrie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj s-a preocupat şi de această dată de asigurarea unui meniu special pentru beneficiarii serviciilor sale. Persoanele adulte şi copiii care se vor afla, de Crăciun, în centrele subordonate DGASPC Gorj vor avea parte de preparate tradiţionale, specifice acestei sărbători.

Semnatura eletronica CertDigital

Pregătirile speciale, ce se fac, de regulă, în preajma sărbătorilor sunt în linie dreaptă în toate centrele şi căminele subordonate Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj. „Ca în fiecare an, în preajma sărbătorilor de iarnă, se desfăşoară pregătiri pentru a asigura beneficiarilor din centrele subordonate Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj, copii şi tineri, a unor condiţii cât mai apropiate de un mediu familial, pentru a petrece zilele de sărbătoare într-un mod plăcut şi a nu simţi prea mult lipsa unei familii”, a precizat purtătorul de cuvânt al DGASPC Gorj.

Meniu specific sărbătorilor, în toate centrele
O parte dintre centrele aflate în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj au masa asigurată printr-o firmă de catering. Conducerea DGASPC Gorj a solicitat firmei care asigură hrana în cele opt centre ca preparatele aduse în perioada sărbătorilor să fie tradiţionale. „Ca în fiecare an, vom asigura un meniu specific sărbătorilor în toate centrele şi căminele din subordinea noastră. I-a fost solicitat şi firmei care asigură hrana în opt centre să îşi adapteze meniul, astfel încât beneficiarii să servească preparate tradiţionale”, a declarat Corina Drăgan, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. De asemenea, şi în celelalte centre din subordinea DGASPC Gorj se va servi un meniu festiv, de sărbători.

Preparate tradiţionale şi în casele de tip familial
În casele de tip familial, angajaţii DGASPC Gorj vor pregăti pentru Crăciun preparatele specifice acestei sărbători. Astfel, copiii din aceste case vor simţi spiritul sărbătorilor aşa cum se cuvine, pe mesele lor regăsindu-se produse tradiţionale. „În casele de tip familial, acolo unde personalul nostru pregăteşte masa, se va face, de asemenea, un meniu tradiţional, specific sărbătorilor de iarnă. Cei din casele de tip familial au făcut deja un necesar cu ceea ce doresc pentru masa de Crăciun şi vor primi ce au cerut”, a mărturisit purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Gorj. Conducerea DGASPC Gorj împreună cu angajaţii săi fac eforturi pentru ca toţi beneficiarii serviciilor oferite în cadrul instituţiei să simtă spiritul sărbătorilor şi să aibă parte de o atmosferă cât mai apropiată de cea familială.
Minodora SUCEA

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL