Societate

Sindicatul „Sănătatea”, în căutarea de firme autorizate pentru încheierea asigurărilor de malpraxis

 | 16 noiembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Conducerea Sindicatului “Sănătatea” Gorj caută firme autorizate pentru încheierea de asigurări de malpraxis pentru medicii și asistenții din sindicat. Anul trecut, potrivit liderului sindical Ion Măruță, Sindicatul „Sănătatea” a plătit asigurări de malpraxis pentru 164 de asistenți și 44 de medici și alte categorii de personal cu studii superioare.

Semnatura eletronica CertDigital

Pentru anul 2017, asigurările de malpraxis ale medicilor şi asistenţilor medicali, care fac parte din Sindicatul „Sănătatea” Gorj vor fi plătite integral de sindicat, la fel ca în anii trecuți. Deocamdată, conducerea sindicatului se află în căutarea unei firme care să încheie aceste asigurări. „Sindicatul „Sănătatea” Gorj se află în plină procedură de selecție a unei firme autorizate pentru încheierea de asigurări de malpraxis pentru personalul medical din sindicat, costurile sunt achitate de sindicat. Până la sfârșitul lunii trebuie să selectăm firma. La 5 decembrie vor avea toți asigurări de malpraxis”, a confirmat Ion Măruță, președintele Sindicatului „Sănătatea” Gorj.
Anul trecut, Sindicatul „Sănătatea” a plătit asigurări de malpraxis pentru 164 de asistenți și 44 de medici și alte categorii de personal cu studii superioare.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL