Societate

Sisteme de avertizare la paturile bolnavilor din Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu

 | 26 octombrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Peste nouă sute de paturi din saloanele Spitalului Județean de Urgență (SJU) Târgu-Jiu vor fi dotate cu sistem de avertizare pentru bolnavi. Sistemul va fi instalat folosindu-se o rețea proprie, separată de rețeaua internă a instituției. Pentru îndeplinirea tuturor funcțiilor și caracteristicilor, vor fi utilizate dispozitive echipate cu microcontroler. Investiție este finanțată de Consiliul Județean Gorj.

Semnatura eletronica CertDigital

Prin bugetul propriu al județului Gorj pe anul 2016, s-a alocat suma de 400.000,00 de lei, astfel: 15.000,00 de lei, pentru elaborarea documentației tehnico-economice; 385.000,00 de lei, pentru execuția lucrărilor. În vederea realizării obiectivului de investiție, s-a încheiat contractul nr. 11233/07.09.2016 având ca obiect elaborarea documentației tehnico-economice – faza D.A.L.I., în valoare de 3.456,00 de lei, aceasta fiind în procedură de verificare în vederea recepționării, urmând ca după aprobarea indicatorilor tehnico-economici, prin Hotărâre a Consiliului Județean Gorj, să fie demarate procedurile de achiziție publică a serviciilor de proiectare pentru elaborarea proiectului tehnic și detaliilor de execuție, respectiv a lucrărilor.

Sistem performant pentru pacienți
Prin realizarea obiectivului de investiție se vizează dotarea unui număr total de 901 paturi cu sistem de avertizare pat bolnav performant tehnico-economic și eficient din punct de vedere energetic. Sistemul va fi instalat folosindu-se o rețea proprie, separată de rețeaua internă a instituției.
Pentru îndeplinirea tuturor funcțiilor și caracteristicilor, vor fi utilizate dispozitive echipate cu microcontroler. Pentru implementarea sistemului de avertizare pat bolnav lucrările de bază necesare sunt: montare butoane apelare, butoane anulare apel, lămpi semnalizare, cutii conexiuni salon, terminale secție, terminale asistente, cablare sistem.
M.S.

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL