Societate

Şoferii, opriţi în trafic la Drăgoieni şi Frânceşti

 | 18 iunie 2015, 00:01 | 0 comentarii | 

Conducătorii auto care tranzitează drumurile naţionale 67 şi 67D sunt opriţi la Drăgoieni şi Frânceşti, pentru a răspunde unui set de întrebări pentru  studiul numit „Ancheta de circulaţie origine – destinaţie”. Primele acţiuni în trafic au fost efectuate pe 10 şi 17 iunie, următoarele fiind pe 24 iunie şi 19 august.

Semnatura eletronica CertDigital

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA informează utilizatorii reţelei de drumuri naţionale din România că în zilele de 10, 17, 24 iunie şi 19 august 2015 este organizat un studiu de circulaţie numit „Ancheta de circulaţie origine – destinaţie”. Acest studiu constituie baza de date statistice pentru determinarea curenţilor de trafic în scopul orientării investiţiilor, alocarea bugetelor şi ajustarea strategiilor de dezvoltare. Acţiunea intitulată „Ancheta de circulaţie origine-destinaţie” se va desfăşura în puncte determinate prin metode statistice, pe întreaga reţea de drumuri naţionale din România. În aceste puncte vor fi echipe de recenzori şi agenţi de ancheta in trafic 3circulaţie care vor invita conducătorii de vehicule pe o bandă de rezervă (acostament sau banda I-a) şi le vor adresa un set de întrebări, care vor consta în: originea plecării în cursa (ex.: Bucureşti, Zalău); destinaţia cursei (ex.: Suceava, Budapesta); ruta (ex.: Bucureşti – Piteşti – Sibiu – Deva – Arad – Nădlac); scopul călătoriei (ex.: turistic, afaceri, naveta, alte scopuri); pentru vehicule de transport marfă: felul mărfii; pentru vehicule de pasageri: numărul de pasageri.

Două puncte de oprire, în Gorj
Conducătorii auto au fost opriţi, ieri, 17 iunie, DN 67 km 90+900 localitatea Dr[goieni şi DN 67D km 18+700 în localitatea Frânceşti. Ion Tudor, şeful Secţiei de Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, confirmă că în aceste zone s-au aflat echipe de recenzori şi agenţi de circulaţie care au invitat conducătorii să oprească pentru a le adresa setul de întrebări stabilit pentru studiul „Ancheta de circulaţie origine – destinaţie”. Şoferii au răspuns întrebărilor, deşi unii au prezentat o oarecare reticenţă, iniţial.
Următoarele date la care se va efectua studiul de circulaţie sunt 24 iunie şi 19 august. Fiind vorba despre o acţiune de interes public, CNADNR roagă conducătorii de vehicule să colaboreze cu recenzorii astfel încât ancheta să se desfăşoare în condiţii optime şi într-un timp cât mai redus.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL