Societate

Spitalul Bumbești-Jiu, pe locul trei la numărul nașterilor

 | 10 octombrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Aurel Stolojanu, managerul Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu (Spital Sadu), spune că, în ultima perioadă, a crescut numărul femeilor care aleg să nască la această unitate sanitară. Astfel, Spitalul Sadu se clasează pe locul trei în topul spitalelor gorjene, la numărul de nașteri, după Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu și Spitalul Orășenesc de Urgență Târgu-Cărbunești.

Semnatura eletronica CertDigital

Conducerea Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu se mândrește cu o creștere a adresabilității din partea gorjencelor care se pregătesc să devină mame. Tot mai multe femei optează pentru o naștere la acest spital. “În septembrie am avut 18 nașteri și în august 16. Suntem pe locul trei la nașteri, după Spitalul Județean și Spitalul Târgu-Cărbunești. Medicii noștri, dr. Damian Dițescu și dr. Ana Maria Drăgnei sunt solicitați de femei din tot județul”, confirmă Aurel Stolojanu, managerul Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu.
La Spitalul Sadu se naște atât natural, cât și prin cezariană, după cum confirmă reprezentanții unității.

Adresabilitate în creștere
Potrivit conducerii Spitalului Orășenesc Bumbești-Jiu, adresabilitatea este în creștere la toate secțiile, cele mai multe internări fiind la Medicină Internă și la Neurologie, dar și la Chirurgie ajung foarte mulți pacienți. “Lunar avem peste 40 de intervenții chirurgicale, ceea ce pentru un spital orășenesc este foarte bine”, a menționat managerul Aurel Stolojanu.
De asemenea, managerul consideră că adresabilitatea este din ce în ce mai mare datorită investițiilor care s-au realizat la nivelul spitalului, creându-se condiții optime pentru pacienți.
Minodora Sucea

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL