Spitalul Judeţean are un nou director de îngrijiri medicale

La doar două luni după ce Daniela Fotescu, cea care ocupa funcţia de director de îngrijiri medicale la SJU, a fost înlocuită cu Mariana Gridan, un nou director îşi începe activitatea la 1 iulie. Este vorba despre Ion Borhină.

Începutul lunii iulie vine cu schimbări la nivelul conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu. Deşi se vehiculase că va fi o înlocuire a directorului medical, se pare că un altul a renunţat la funcţie, managerul Tiberiu Tătaru numind deja un înlocuitor. “Avem un nou director de îngrijiri medicale. Începând cu data de 1 iulie, Ion Borhină ocupă această funcţie”, confirmă Tătaru.

Gridan: “Respect foarte mult spitalul”
Mariana Gridan a renunţat la funcţia de director de îngrijiri medicale din motive de sănătate. Cu toate acestea, ea a declarat că rămâne alături de înlocuitorul său, dacă acesta îi va cere sprijinul sau un sfat, întrucât ea respectă spitalul şi echipa managerială. “Am ales să mă retrag din această funcţie din motive personale, având o problemă de sănătate. Respect foarte mult Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu şi respect foarte tare echipa de conducere, care este dinamică şi cu viziune, având obiective de îndeplinit”, mărturiseşte Mariana Gridan, fost director de îngrijiri medicale în cadrul SJU Târgu-Jiu.
Surse din interiorul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu susţin că tot de la 1 iulie ar fi trebuit numit şi noul director medical al unităţii. Deocamdată, conducerea SJU nu confirmă informaţia.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. Director medical a fost numita de luni Dr.Davidescu cea despre care scriati acum ceva vreme in ziarul dvs.Brinzan a plecat de tot din functie de data asta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here