Sport

9 fotbalişti din Germania, propuşi la Pandurii!

 | 17 noiembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Mai mulţi jucători care aparţin echipelor din Bundesliga au fost propuşi în aceste zile formaţiei Pandurii Tg-Jiu. Este vorba de 9 jucători de la Hertha Berlin, Vfl Wolsburg şi Bayer 04 Leverkusen. Lista trimisă către clubul gorjean cuprinde 1 portar, 3 fundaşi, 3 mijlocaşi şi 2 atacanţi. Fotbaliştii au vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, şi evident nu prind suficiente minute la echipele nemţeşti. Din iarnă, strategia Pandurilor se va baza şi pe jucători veniţi sub formă de împrumut, care vor avea şansa să evolueze în prima ligă din România.
Rămâne de văzut dacă Pandurii va continua colaborarea cu omul care încearcă să-i aducă la club, pentru ca mutarea să fie concretizată. De altfel, şi secundul formaţiei noastre, Marian Dinu, a declarat că în pauza competiţională vor avea loc mai multe mişcări la echipa de fotbal. Transferurile sunt fireşti pentru că Pandurii va rămâne fără foarte mulţi jucători. Pe lângă mutările temporare, conducerea clubului încearcă “repatrierea” mai multor fotbalişti din Gorj.
“Din iarnă încolo se va face o analiză serioasă şi probabil că se vor încerca şi alte transferuri pentru a completa lotul, ţinând cont că majoritatea jucătorilor pe care îi avem acum sub comandă şi-au exprimat dorinţa de a ne părăsi”, a spus Dinu.
Cătălin Pasăre

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL