Sport

Adelina Duduială: „Sper să aduc cât mai multe medalii Gorjului”

 | 15 decembrie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Laurii sportivului anului în Gorj se împart în acest an între Adelina Duduială și Andreea Pîșcu, ambele sportive trecându-și în cont rezultate notabile la nivel internațional în 2015. Cu un titlu mondial în palmares, Adelina Duduială privește cu optimism și spre viitor.

Semnatura eletronica CertDigital

Reporter: Unde au fost emoțiile mai mari, la concursuri sau la acordarea acestui premiu de sportiv al anului în Gorj?
Adelina Duduială: Bineînțeles că pe saltea e mai greu, dar este greu și aici, sunt toate sporturile și să fiu aleasă cea mai bună sportivă este greu. Titlul mondial îl dedic Clubului Pandurii, Universității ”Constantin Brâncuși”, îl împart pentru cele două.

Rep.: Ce a însemnat acest titlu mondial pentru tine?
A.D.: Să fiu campioană mondială este cea mai mare performanță a mea, am fost, într-un fel, uimită de rezultatul meu, dar, în același timp, și mulțumită. Am făcut parte și din lotul național de juniori și m-am pregătit foarte, foarte bine. Nu mă așteptam la acest titlu, dar pentru că psihic și fizic am fost foarte bine pregătită de antrenori, am reușit.

Rep.: Ce așteptări ai de la anul 2016?
A.D.: Îmi doresc să mă mențin pe acest nivel, dar să și cresc. Sper să fiu sănătoasă și să aduc cât mai multe rezultate bune Gorjului.
Cristi Constantinescu

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL