Sport

Craiova îşi propune să bată şi la Mediaş

 | 21 octombrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

După succesul răsunător cu Dinamo, antrenorul Universităţii Craiova, Gheorghe Mulţescu, şi-a pus în gardă elevii. Tehnicianul din Bănie crede că “juveţii” vor avea un meci mai dificil în Ardeal, pentru că au în faţă o defensivă redutabilă. Cu toate acestea, Mulţescu se gândeşte doar la victorie. “Va fi un meci mai greu decât cu Dinamo. Gaz Metan a dus jocul de apărare aproape de perfecțiune. Se închid foarte bine, au o apărare greu de depășit. Noi mergem cu același gând: să jucăm pe atac, iar strategia este una singură – să câștigăm jocul. Victoriile aduc victorii și este bine să construiești pe ele, nu să înveți din înfrângeri, eu nu cred în această sintagmă”, a declarat antrenorul.
Jucătorul care a adus victoria Universităţii la Severin, Marius Briceag, a spus că doljenii vor să rămână cât mai sus în clasament. Acesta a declarat că s-a acomodat în postura de fundaş dreapta, şi a lăudat suporterii Craiovei. “Vom avea meci greu la Mediaș. Întâlnim o echipă omogenă, care stă foarte bine în apărare, dar are jucători de viteză în atac. Noi, ca la fiecare joc, vom merge să câștigăm cele trei puncte, să ne consolidăm poziția în clasament. În ceea ce mă privește m-am adaptat pe postul de fundaș dreapta, încerc să dau randament cât mai bun pentru echipă, să văd din nou suporterii Științei bucuroși”, a afirmat fotbalistul.

Semnatura eletronica CertDigital

L-au pierdut pe Madson!
Victoria din meciul cu Dinamo a avut şi un preţ. Fotbalistul brazilian Henrique Madson s-a accidentat şi nu va mai fi disponibil în acest an. Mijlocaşul central venea după o accidentare care a recidivat. Ruptura musculară îl va ţine departe de gazon între 4 şi 6 săptămâni.
Cătălin Pasăre

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL