Sport

Cu speranțe la baraj

 | 19 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Gilortul Târgu Cărbunești, campioana Gorjului din acest sezon și deținătoarea Cupei României în județul nostru, joacă în acest week-end primul meci al dublei barajului de promovare în Liga a 3-a și speră să producă fanilor o frumoasă surpriză oferindu-le o promovare în eșalonul superior.
„Mergem la baraj să ne jucăm șansa. Nu ne predăm. Din punctul meu de vedere avem un avantaj prin faptul că jucăm returul acasă, dacă va fi să pierdem la Deva echipa noastră are puterea să întoarcă un rezultat nefavorabil. Cetate Deva are o echipă mai bună, susținerea financiară este superioară echipei noastre”, a declarat Cristi Luntraru, oficial al echipei din Târgu Cărbunești, vorbind despre meciurile de baraj pe care echipa sa le va susține în perioada imediat următoare. Acesta este conștient că în acest moment echipa nu dispune de susținerea financiară de care o reprezentantă a ligii a 3-a are nevoie, însă speră ca emulația unei eventuale promovări să aducă și sponsorii de care echipa are atâta nevoie: „La Cărbunești avem condiții de Liga a 3-a, dar ne trebuie susținere financiară peste ce am avut la Liga a 4-a. Bine, noi avem cel mai bun buget de Liga a 4-a însă este altceva la Liga a 3-a”, a mai spus Cristi Luntraru.
Primul meci al dublei de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, pe terenul celor din Deva, returul fiind programat peste o săptămână, la Târgu Cărbunești.
Cristi Constantinescu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL