Sport

Doi panduri şi doi craioveni, în echipa etapei!

 | 26 octombrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Revista LPF a stabilit cel mai bun “unsprezece” al etapei a 12-a a Ligii 1 Orange. Cum Pandurii au învins cu 2-0 FC Botoşani, iar Universitatea s-a impus cu 2-1 în derbiul cu Dinamo, jucătorii din Oltenia nu puteau lipsi din echipa acelei runde. Astfel, Andrei Piţian, George Ţucudean, Marius Briceag şi Andrei Ivan au fost printre nominalizaţi. “Deşi a fost folosit pe postul de fundaş central, tânărul gorjean s-a achitat perfect de sarcinile primite de pe bancă. Este un jucător cu un potenţial mare de creştere”, scrie site-ul lpf.ro de Andrei Piţian. “A marcat al patrulea gol din sezonul actual, reuşita sa dovedindu-se şi acum a fi decisivă. Este unul dintre atacanţii care îşi creează multe ocazii pe durata unui meci”, se spune despre George Ţucudean. “A marcat primul gol din carieră în Liga 1 Orange. Se simte tot mai bine pe postul de fundaş dreapta, poziţie de unde prinde pentru a doua oară echipa etapei în stagiunea curentă”, este descrierea făcută lui Marius Briceag. “A deschis scorul în derby-ul etapei, reuşita sa fiind a treia în ediţia 2016-2017. Deşi are doar 19 ani, se poate lăuda că a marcat deja în poarta ambelor echipe bucureştene, FC Steaua şi FC Dinamo”, scrie revista despre Andrei Ivan.

Semnatura eletronica CertDigital

Echipa rundei a 12-a:
Portar: Cristian Bălgrădean (Concordia)
Fundaşi: Marius Briceag (CS U Craiova), Andrei Piţian (Pandurii Tg-Jiu), Alin Dobrosavlevici (ASA) , Dario Rugasevic (Gaz Metan)
Mijlocaşi: Andrei Ivan (CS U Craiova), Alexandru Munteanu (Gaz Metan), Filipe Nascimento (CFR Cluj), Cristi Bărbuţ (Poli Timişoara)
Atacanţi: George Ţucudean (Pandurii Tg-Jiu), Adrian Bălan (FC Voluntari)
Antrenor: Cristian Pustai (Gaz Metan)
Cătălin Pasăre

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL