Sport

Grigoraş nu intră în panică: “Surprize o să mai fie”

 | 03 octombrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Antrenorul Pandurilor, Petre Grigoraş, rămâne calm după jocurile slabe făcute de echipa sa cu Iaşi şi Viitorul. Campionatul foarte echilibrat nu-l sperie pe tehnicianul gorjenilor care spune că “minerii” trebuie să lege cel puţin două rezultate pozitive pentru a reveni în top.
“Astra a venit de pe locul 12 şi cu două victorii a ajuns la 4 puncte de play-off. Campionatul nu este încă jucat. Exceptând ultimele două echipe, cred că oricare din ele au posibilitatea să prindă primele 6. Până la final e de muncă, şi cine va avea continuitate are câştig de cauză, dar diferenţele sunt foarte mici şi surprize o să mai fie. Două victorii te duc foarte repede în primele trei, două înfrângeri te duc foarte repede pe locul 12. Surprize au fost peste tot în campionat. Noi am câştigat la Mediaş, Gaz Metan a câştigat la Astra, Chiajna a câştigat la Dinamo, CFR a câştigat la Steaua, Craiova a pierdut la Timişoara, deci orice se poate întâmpla”.
Aşa cum au declarat după primele runde, gorjenii rămân încrezători că pot repeta performanţa de anul trecut, atunci când au terminat pe podium. De altfel, mijlocaşul Alex Răuţă a declarat că lotul experimentat al Pandurilor va gestiona aşa cum trebuie următoarea perioadă: “Eu zic că este prea devreme să vorbim de play-off. Abia suntem la jumătatea turului. Mai sunt meciuri de jucat şi în retur, eu zic că la valoarea grupului nostru ar trebui să fim în primele 3 echipe”. După 10 runde, Pandurii a acumulat 15 puncte în clasament, contabilizând 4 victorii, 3 egaluri şi 3 înfrângeri.
Cătălin Pasăre

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL