Sport

Michal Kremen continuă la Târgu-Jiu

 | 15 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Michal Kremen continuă alături de Energia Târgu-Jiu și în sezonul următor. Cehul a semnat un nou contract cu locul 3 în EuroChallenge și Liga Națională.
În vârstă de 34 ani, Kremen măsoară 2.01 metri și evoluează în principal pe poziția 4, dar poate fi utilizat și la poziția 3. El a bifat 17 meciuri în LNBM și a avut medii statistice de 7.4 puncte, 3.3 recuperări, 2.4 pase decisive și 1.1 intercepții cu 2.4 posesii pierdute pentru 8.2 la eficiență în 22 minute pe parchet. Cehul a terminat stagiunea 2014/15 cu un procentaj de 41% la aruncările de trei puncte. La nivel de EuroChallenge, Michal a avut 7.4 puncte, 4.8 recuperări, 2.3 pase decisive și 1.0 intercepții în cele nouă partide disputate.
Kremen a suferit o accidentare în cursul sezonului 2014/15, iar conducerea clubului din Târgu-Jiu a decis să-l recruteze pe Lamont Mack. Americanul a rămas în rotația de bază a Energiei, inclusiv după revenirea cehului. Michal a mai jucat doar în finala mică a Ligii Naționale, când l-a înlocuit pe suspendatul Andreas Glyniadakis.
În pofida acestui lucru, Antonis Constantinides va miza în continuare pe Kremen. Cehul are o bogată experiență baschetbalistică, incluzând meciuri cu miză, precum finale de campionat.
Acesta este primul jucător străin legitimat de Energia Târgu-Jiu în perspectiva sezonului 2015/16. Oltenii au mai mulți jucători autohtoni sub contract: Baris Aktas, Dragoș Andrei, Adrian Guțoaia, Alexandru Mihuți și Szabolcs Santa.
Cristi Constantinescu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL