Sport

Mulţescu, înrăit de arbitrii!

 | 07 octombrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Tehnicianul Universităţii Craiova, Gheorghe Mulţescu, a rămas cu un gust amar după meciul pierdut de formaţia sa în Capitală. Oaspeţii au fost învinşi de Steaua după două mari erori ale arbitrilor, dar tehnicianul din Bănie a sugerat că nu au fost singurele neplăceri create de brigada delegată la joc.
“În unele momente m-am simţit umilit. Cu ce aroganţă mă priveau centralul şi tuşierul. Mă vedeau că sufăr. Pe mine m-a deranjat foarte tare că până la fazele acelea incriminate au fost nişte intrări cu talpa, dar jocul mergea, nu dădea niciun fault. M-am împăcat deja cu soarta. Dar pentru viitor ce s-a întâmplat m-a înrăit şi mai mult”, a spus Mulţescu.
Totuşi antrenorul craiovean spune că a fost impresionat după partidă de atitudinea căpitanului său, Bodan Vătăjelu. “În vestiar au fost nişte discursuri frumoase. Căpitanul Vătăjelu a spus: «Ne-au dezavantajat, dar şi noi puteam să facem mai mult şi să câştigăm». Eu îl apreciez pentru că eu vreau un colectiv viu, nu unul cu limbaj de lemn”, a declarat tehnicianul.
Greşelile flagrante ale “fluieraşilor”, din ultimele runde, l-au determinat pe preşedintele FRF să caute tot mai multe soluţii pentru a intra în normalitate. Răzvan Burleanu a propus un sistem ierarhic, similar cu cel al echipelor, iar arbitrii ar putea fi retrogradaţi. “Dacă există echipe de fotbal care evoluează în acest sistem care permite retrogradarea și promovarea, de ce în arbitraj să avem parte de un sistem închis? Nu cred că CCA poate refuza o asemenea propunere”, a declarat Burleanu.
Cătălin Pasăre

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL