Sport

Normă de patru goluri pentru CSU Craiova

 | 29 iunie 2015, 00:00 | 0 comentarii | 

Trupa condusă de Sorin Cîrțu și Emil Săndoi pare să se descurce foarte bine în perioada de pregătire pe care o desfășoară în Austria, acolo unde CSU Craiova câștigă meci după meci.
După ce au învins cu 4-1 campioana Albaniei, pe Skanderbeu Korce, jucătorii echipei craioveane au administrat un 4-2 și celor de la Vaduz, echipă din Liechtenstain, dar care evoluează în prima ligă din Elveția. Mateiu a deschis scorul, Vaduz a egalat, dar Herghelegiu a adus din nou în avantaj echipa craioveană, care s-a detașat la 3-1 până la pauză cu golul marcat de Bawab. Ferfelea a dus scorul la 4-1 în partea a doua a meciului, dar ultimii care au marcat au fost adversarii craiovenilor.
Cei doi tehnicieni ai Craiovei au trimis în teren din primul minut un unsprezece format din: Bălgrădean – Dumitraș, Popov, Acka, Briceag – Băluță, Kay, Mateiu, Bancu – Bawab, Hergheligiu. Pe parcursul jocului au mai intrat: Achim, Izvoranu, Vătăjelu, Mazarache, Ferfelea, Rocha și Curelea.
În această seară, cu începere de la ora 18.00, la Waidring, CS U va întâlni FK Kukesi, ocupanta locului 2 din campionatul Albaniei.
Cristi Constantinescu

Semnatura eletronica CertDigital
Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL