Sport

Răducan a plecat, postul rămâne neocupat!

 | 15 noiembrie 2016, 00:00 | 0 comentarii | 

Fostul preşedinte al Pandurilor, Narcis Răducan, şi-a încheiat definitiv conturile cu echipa de fotbal. Acesta a plecat, luni, de la Tg-Jiu după ce a bifat un loc 3 alături de gorjeni în Liga I şi o participare în preliminariile Europa League. Răducan a convins nume grele să vină la echipă, dar a cheltuit sume extrem de mari în contextul în care nu mai există nicio sursă de finanţare la club. În plus, salariul cerut de fostul conducător este unul astronomic pentru condiţiile din România. În concluzie, Răducan ar fi un manager valoros, dar nu este tocmai soluţia potrivită pentru Pandurii…
Conducerea clubului a anunţat că înţelegerea a fost reziliată pe cale amiabilă. “Am încheiat amiabil colaborarea cu Pandurii Târgu Jiu, printr-un acord cu Administratorul special şi Administratorul judiciar. Se încheie pentru mine un episod important din cariera mea, presărat cu multe momente frumoase, de neuitat, legate de obţinerea podiumului, calificarea în Europa League, dar şi transferarea unor jucători exponenţiali din fotbalul românesc. Mulţumesc pe această cale tuturor celor care mi-au fost alături în această perioadă, acţionari, antrenori, jucători, colegi şi mai ales suporterii gorjeni! În perioada următoare voi analiza alături de familie şi voi decide ce urmează în cariera mea”, a spus şi Răducan.

Semnatura eletronica CertDigital

Pârvulescu nu vine la club
Postul lăsat liber de Răducan, acela de manager sportiv, nu va fi ocupat în perioada următoare. Deşi Eugen Pârvulescu, un alt fost conducător, părea în cărţi pentru o revenire la Tg-Jiu, nu sunt bani pentru un asemenea salariu. “În acest moment nu putem vorbi de un director sportiv pentru că orice angajare facem este o cheltuială pe care trebuie să o convenim cu administratorul judiciar. Problema este că până în 12 decembrie putem să vorbim numai noi, după aceea un rol important, ceea ce era AGA până acum, îl are Adunarea Creditorilor. Creditorii nu vor accepta, în niciun caz, cheltuieli suplimentare, de aceea am şi convenit cu jucătorii că ziua de 19 octombrie e graniţa cheltuielilor. De atunci încolo nu se mai pot face cheltuieli ca până acum”, a spus Marin Condescu.
Cătălin Pasăre

Loading...
Articole asemanatoareLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ECO JURNAL